Екскурсія здобувачів освіти першого курсу з професії кухар, кондитер

Напередодні всесвітнього дня кухаря відбулася екскурсія здобувачів освіти першого курсу з професії кухар, кондитер групи 103 на підприємство харчування, клуб-ресторан “Мореман”.
Це їх перший досвід зустрічі з таким підприємством, де працюють випускники ліцею. Екскурсія була змістовною, цікавою. Адміністратор Світлана Петрівна розповіла про історію  закладу, кухню, меню та дозвілля, а також поділилася досвідом, як стати класним фахівцем в кулінарній галузі,  як і що робити, щоб кожен відвідувач був ситим та задоволеним.
 В ресторані готують смачні страви, комплексні обіди та обіди для школярів.

КАНАЛ Busters/Мисливці

ЗАБІГ ЄДНОСТІ

08.05.2025 здобувачі освіти та працівники ДЗ П(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» долучилися до всеукраїнського «Забігу єдності».  Цей захід об’єднує дорослих та дітей, підкреслюючи силу єдності та підтримки.  Кожен крок — це крок назустріч мирному майбутньому!  Дякуємо всім, хто взяв участь, за активність, патріотизм і незламний дух!  Разом ми – сила!         https://www.facebook.com/61570805310889/videos/616268978242449/

В Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї було організовано захід до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначатимуть 28 квітня. Мета запровадження цього дня – привернути увагу до проблем збереження життя та здоров’я людей у процесі трудової діяльності. Відтак це професійне свято стосується кожної людини, що заробляє на життя власною працею. Разом з працівниками АТ Хмельницькобленерго Старокостянтинівський РЕМ проведено низку […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x