Міжнародна співпраця
Співпраця з міжнародними організаціями.
- Навчальні плани для отримання часткових компетентностей з професій: «оператор лінії у виробництві харчової продукції», «оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів».
- Освітня програма, яка включає (пояснювальна записка, програма навчання з теоретичної підготовки, програма навчання з практичної підготовки, програма з виробничої практики (стажування).
- Закладений відповідний кошторис на організацію навчання.
- Профорієнтаційна робота.
- Сформовані дві навчальні групи (по 15 осіб).
- Позитивні зміни:
- Отримання Сертифікатів з частковими компетентностями.
- Удосконалення навчально-матеріальної бази за рахунок співпраці.
- Подальше працевлаштування здобувачів освіти у галузі переробки сільськогосподарської продукції.
- Налагодження та розширення співпраці із соціальними партнерами (роботодавцями)
Удосконалення рівня співпраці із міжнародними організаціями.