Міжнародний день сімʼї

Напередодні Міжнародного дня сімʼї психологічною службою ліцею у співпраці з Регіональним Центром раннього розвитку дитини було організовано для здобувачів освіти Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею  тренінгове заняття на тему: «Секрети гармонійних стосунків у сімʼї».
Важливо зберегти теплі стосунки між усіма членами сімʼї. Сімʼя має бути постійною опорою і підтримкою для людини. Мистецтво будівництва родинного щастя – це мистецтво наших маленьких кроків у правильному напрямку.
Під час тренінгу учасники зʼясовували на чому базується сімейне щастя, які сімейні цінності та традиції вони хочуть перенести у свою майбутню сім’ю; визначали найбільш ефективні способи виходу з конфліктних ситуацій, а також які звички та якості характеру заважають конструктивному спілкуванню; робили аналіз своїх вчинків відносно батьків та створювали план вираження любові для всієї сім’ї.
На кінець тренінгу усі дійшли висновку, що від сімейної атмосфери, від стосунків між батьками та дітьми залежить дух сім’ї, настрій, благополуччя і щастя кожного члена родини.

ВИПУСК 2024

27 червня 2024 року відбувся випуск здобувачів освіти 3 го курсу. Отримали путівку в життя з дипломами та атестатами про середню освіту : Кухар,кондитер; Електрозварник ручного зварювання, електрозварник на автоматитичних та напівавтоматичних машинах; Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж, електромонтажник силових мереж та електроустаткування; Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, рихтувальник кузовів. Випускників привітали в.о. […]

27 червня 2024 року в Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї відбулося свято  Останнього дзвоника. Здобувачів освіти привітали В.о. директора ліцею Світлана Андріївна Кулинич, викладачі і батьки. Вручили дипломи та грамоти найкращим здобувачам, а також виступили з привітанням учасники колективу художньої самодіяльності ліцею ( кер. Свістунова Світлана) .  

25.06. 2024 року  відбувся захід з нагоди відкриття меморіальної стіни пам’яті загиблим Героям ,що навчались в Старокостянтинівському аграрно-промисловому ліцеї. Щоб зберегти пам’ять та шану подвигам Героїв, в адміністрації ліцею зародилась ідея створити меморіальну стіну загиблим випускникам. Колектив власноруч, за допомогою фарб та пензлів, наполегливості та цілеспрямованості реалізували цей задум. На превеликий жаль наших полеглих учнів 39, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x