Всесвітній день здоров’я.

Психологічна служба ліцею провела для здобувачів освіти ряд просвітницько-профілактичних заходів до Всесвітнього дня здоров’я. Мета заходів – популяризація здорового способу життя та формування уявлення про те, що  здоров’я значною мірою залежить від нас самих.

В п`ятницю, 26.04.24 р.,відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі 204( майстри в/н: Коханська Т.М. та Поплавська А.В.,викладач спецтехнології-Левицька Л.П.).Здобувачі освіти захищали 4 розряд кухаря і продемонстрували високі знання та хорошу підготовку з професії.

⛑️👩🏻‍🚒Старокостянтинівські рятувальники завітали до здобувачів освіти в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Учні мали змогу побачити роботу пожежно-рятувального підрозділу, ознайомитись із обладнанням рятувальної служби. Співробітники пожежно-рятувальної служби також розповіли здобувачам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті при користуванні електричними та газовими приладами, а також застерегли дітей від необачних вчинків та […]

Шановні здобувачі освіти! Психологічна служба ліцею до вашого відома інформацію щодо важливих телефонів гарячої лінії та «телефону довіри».

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x