відкриття класу «ОСВІТНІЙ ПРОСТІР»

До ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ відбулася чудова подія у нашому навчальному закладі, а саме: 22 серпня 2023 року відбулося  урочисте відкриття  класу «ОСВІТНІЙ ПРОСТІР»  при ДЗ Старокостянтинівському АПЛ.
На захід завідали діти та їх батьки, директор ДЗ Старокостянтинівського АПЛ Сергій Кучерук, а також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольга Троян.
Втілити в реальність такий пілотний проєкт вдалось  завдяки Фонду «Terre des hommes» в Україні, благодійним фондам «Захід Шанс» та «Посмішка ЮА», громадським організаціям «Світ у барвах» та «Центр реабілітації та відновлення», фінансуванню фонду “Swiss Solidarity” та Центру кризи та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції.
Наш ОСВІТНІЙ ПРОСТІР — це:
• багатофункціональний клас для спільної роботи та саморозвитку усіх дітей громади та тих дітей, які були змушені покинути рідну домівку і знайшли прилисток у нашій громаді (діти ВПО);
• місце невимушеного спілкування, жвавого обміну думками та ідеями, надання емоційної підтримки;
• місце, де можна дізнатися про нове, отримати допомогу у навчанні та весело провести вільний час;
• місце цікавих занять за методологією «РУХ. ІГРИ. СПОРТ.»;
• простір для приємного проведення часу, знайомства з новими друзями тощо;
• місце, де є все необхідне для роботи та творчості;
• місце, в якому можна отримати психо-емоційну підтримку,  психологічне розвантаження та інше.
Наші фасилітатори генерують та втілюють  ідеї й активно підтримують  різноманітні освітні ініціативи, то ж з нетерпінням чекаємо ВАС за адресою: ДЗ Старокостянтинівський АПЛ вул.. Франка 35 (гуртожиток).

В п`ятницю, 26.04.24 р.,відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі 204( майстри в/н: Коханська Т.М. та Поплавська А.В.,викладач спецтехнології-Левицька Л.П.).Здобувачі освіти захищали 4 розряд кухаря і продемонстрували високі знання та хорошу підготовку з професії.

⛑️👩🏻‍🚒Старокостянтинівські рятувальники завітали до здобувачів освіти в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Учні мали змогу побачити роботу пожежно-рятувального підрозділу, ознайомитись із обладнанням рятувальної служби. Співробітники пожежно-рятувальної служби також розповіли здобувачам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті при користуванні електричними та газовими приладами, а також застерегли дітей від необачних вчинків та […]

Шановні здобувачі освіти! Психологічна служба ліцею до вашого відома інформацію щодо важливих телефонів гарячої лінії та «телефону довіри».

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x