“Вік живи – вік учись” говорить старе прислів’я, такого ж принципу дотримуються викладачі природничо-математичних дисциплін Старокостянтинівського  аграрно-промислового ліцею.  06.03. 2023 відбулося засідання методичної комісії. Педагогами була проведена дискусія на тему “Формування ключових компетентностей на уроках природничо-математичних дисциплін”.

Голова комісії Шнира Л. М.  ділилася досвідом участі учнів в конкурсі проєктів з технологій, було наголошено на основні вимоги до проєктів та терміни їх виконання в 2023 році.

Викладачі надали до розгляду на засіданні завдання з предметів для екстернатної форми навчання. Завдання кожного предмету  поділені на  4 теми, містять контрольні роботи та тестування.

Було обговорено структуру та зразок НМТ- 2023 з математики. Виділено питання тесту, на які слід звернути велику  увагу учнів. На уроках математики  ІІІ курсу  провести електронне тестування для відпрацювання навичок роботи з електронними тестами.

В 2023 році з членів методичної комісії атестується викладач математики Синчук Г. К.  Було заслухано звіт викладача, членами методичної комісії проведено анонімне анкетування щодо визначення рейтингу педагога, що атестується.

 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x