З 20.03.2023 р. по 24.03.2023 р. у ДЗ П(ПТ)О « Старокостянтинівський аграрно-промисловий      ліцей» було проведено тиждень  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», що стало вже традицією.

Метою проведення тижня являється  формування зацікавленості предметами професійної підготовки, виховання любові до професії, поглиблення та розширення  діапазону знань здобувачів освіти, розвитку їх логічного мислення .

За планом тижня  проведено такі заходи:

  • Виставка кращих творчих робіт здобувачів освіти під керівництвом майстра виробничого навчання Ліщука В.В.

 

  • Відкритий урок професійно-теоретичної підготовки з професії «Слюсар з ремонту колісних       транспортних засобів», який проводив викладач Домбровський В. Т. у 102 групі . Тема уроку – Будова кривошипно-шатунного механізму.

Урок проведено на високому методичному рівні із застосуванням сучасних цифрових технологій. Викладач продемонстрував високий професійний рівень та власний  передовий педагогічний досвід.

Здобувачі освіти 102 групи показали гарні знання, були активними на уроці.

  • Основним заходом тижня  було проведення конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти  груп  102,  215, 310.Завдання для конкурсу підготували викладач спецдисциплін Домбровський В.Т. та майстер виробничого навчання Кондратюк М.В.   В конкурсі брали участь здобувачі освіти від кожної групи, які мають кращі знання і вміння з професійної підготовки. Конкурс складався з теоретичної та практичної частини.Для виконання  теоретичної частини учасникам було запропоновано 24 тестових завдань з будови, технічного обслуговування та ремонту автомобілів.Для виконання практичних операцій обладнано 6 робочих місць. Учасникам було запропоновано виконати наступну роботу:Виготовлення деталі «Натяжний гвинт ножівки слюсарної» згідно креслення.Членами журі під час оцінювання враховувалося дотримання вимог безпеки праці та організації робочого місця, а також правильність та послідовність дій здобувачів освіти  при виконанні роботи. Визначено переможців:

    1 місце –– Марков Максим – 102 група                 

    2 місце ––  Кучеренко Олексій – 215 група

    3 місце –    Федчук Тарас – 310 група

  • Майстром виробничого навчання Бойчуком О.П. проведено майстер-клас на тему «Перевірка форсунок дизельних двигунів».        Здобувачі освіти ознайомились з сучасними інструментами та пристроями, технологією виконання даної операції обслуговування автомобілів. Всі бажаючі мали можливість виконати перевірку форсунок на стенді під керівництвом майстра. Виробничого навчання.
  • Майстром виробничого навчання Коханським М. П. проведено майстер-клас на тему «Вимірювання компресії».

Здобувачі освіти ознайомились з сучасними інструментами та пристроями, технологією виконання даної операції обслуговування автомобілів. Всі бажаючі мали можливість виконати дану операцію  під керівництвом майстра виробничого навчання.

За підсумками тижня з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у наказі по ліцею були відзначені переможці та найактивніші учасники заходів.

 

 

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x