Міжнародний фестиваль музики і танцю

З 17 по 22 вересня проходив XXIV міжнародний фестиваль музики і танцю в Неос Мармарасі кубок 2023 Греція.  Хмельницький Державний Центр естетичного виховання учнівської молоді в особі Сергія Педана запросив нас представляти Україну від ПТНЗ області.  Учні та випускники Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею представляли Україну як аматорський колектив, до складу якого входили: випускниці ліцею –  Андріана Коноваленко (Ковальська) в номінації соло вокал, Анна Косюк (Свістунова) в номінації хореографія танцювальний колектив «Денс Імперіал», учениця групи № 204 Іванна Ключник, учениця групи №106 Анна Повзун та керівники гуртків Світлана Сваістунова і Наталя Ковальська.
Загалом у фестивалі взяли участь представники шести країн: Македонія, Болгарія, Сербія, Греція, Турція, Україна. Фестиваль проходив у два тури. Наш колектив пройшов у гала-концерт та зайняв перше місце у номінаціях:
– хореографічний колектив «Денс Імперіал» керівник Анна Косюк – випускниця ліцею – І місце,
– соло вокал – випускниця ліцею Андріана Коноваленко – І місце, учениця групи № 204 – Іванна Ключник – І місце.
Творчий колектив гідно представив Україну на міжнародному фестивалі в Греції. В цей непростий час ми показали рівень культури нашої країни. Ми ще раз доказали Європі, що ми держава, що ми достойні до вступу в Євросоюз. Україна є, і Україна буде!
Щиро вітаємо нашу талановиту молодь з черговими відзнаками!

В п`ятницю, 26.04.24 р.,відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі 204( майстри в/н: Коханська Т.М. та Поплавська А.В.,викладач спецтехнології-Левицька Л.П.).Здобувачі освіти захищали 4 розряд кухаря і продемонстрували високі знання та хорошу підготовку з професії.

⛑️👩🏻‍🚒Старокостянтинівські рятувальники завітали до здобувачів освіти в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Учні мали змогу побачити роботу пожежно-рятувального підрозділу, ознайомитись із обладнанням рятувальної служби. Співробітники пожежно-рятувальної служби також розповіли здобувачам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті при користуванні електричними та газовими приладами, а також застерегли дітей від необачних вчинків та […]

Шановні здобувачі освіти! Психологічна служба ліцею до вашого відома інформацію щодо важливих телефонів гарячої лінії та «телефону довіри».

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x