Набір на КОРОТКОСТРОКОВІ КУРСИ

За сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Німеччини через Deutsche Geseiischaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області організовується набір на КОРОТКОСТРОКОВІ КУРСИ З ПОДАЛЬШИМ СТАЖУВАННЯМ на підприємствах області за професіями:

НАВЧАННЯ БЕЗКОШТОВНЕ З ГАРАНТОВАНОЮ МОЖЛИВІСТЮ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ. Учасники та учасниці безкоштовно забезпечуються матеріалами, за потреби – місцями в гуртожитку.

  • ОПЕРАТОР ЛІНІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. (МОЛОЧНЕ ВИРОБНИЦТВО)
  • ОПЕРАТОР ЛІНІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ. (ПЕРЕРОБЛЕННЯ ФРУКТІВ, ОВОЧІВ, ОЛІЄНАСІННЯ ТА ГОРІХІВ)
  • Реєстрація на посиланням: https://reskilling.org.ua/khmelnitsky/

Компанія «Нічник» з ДЗ П(ПТ)О «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» взяла участь у ярмарку молодіжного підприємництва Junior EXPO 2024, що проходила за підтримки ГО «Джуніор Ачівмент Україна» 14 квітня у м. Хмельницький. На ярмарку компанія «Нічник» продавала власноруч виготовлену продукцію: табурети, брелоки, в’язані гачком м’які іграшки. Продукція привертала увагу покупців. М’які іграшки та брелоки користувалися попитом. Покупці […]

Психологічна служба ліцею провела для здобувачів освіти ряд просвітницько-профілактичних заходів до Всесвітнього дня здоров’я. Мета заходів – популяризація здорового способу життя та формування уявлення про те, що  здоров’я значною мірою залежить від нас самих.

11 квітня 2024 року на базі Вищого професійного училища №25 міста Хмельницького в рамках роботи обласної фахової секції відбувся семінар педагогічних працівників електрорадіотехнічних професій на тему “Сучасні педагогічні та виробничі технології як засіб реалізації компетентного підходу до підготовки кваліфікованих робітників електрорадіотехнічних професій”

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x