Тиждень  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»

З 26.02.2024 р. по 01.03.2024 р. у ДЗ П(ПТ)О « Старокостянтинівський аграрно-промисловий      ліцей» було проведено тиждень  з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», що стало вже традицією.

Метою проведення тижня являється  формування зацікавленості предметами професійної підготовки, виховання любові до професії, поглиблення та розширення  діапазону знань здобувачів освіти, розвитку їх логічного мислення .

За планом тижня  проведено такі заходи:

Виставка кращих творчих робіт здобувачів освіти під керівництвом майстра виробничого навчання Коханського М. П.

Наступним заходом тижня  було проведення конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти  груп  № 110, № 202, № 315.

Завдання для конкурсу підготували викладач професійно-теоретичної підготовки Овідько С.Л. та майстер виробничого навчання Ліщук В.В.   В конкурсі брали участь здобувачі освіти від кожної групи, які мають кращі знання і вміння з професійної підготовки. Конкурс складався з теоретичної та практичної частини.

Для виконання  теоретичної частини учасникам було запропоновано 30 тестових завдань з будови, технічного обслуговування та ремонту автомобілів.

Для виконання практичних операцій обладнано 6 робочих місць. Учасникам було запропоновано виконати наступну роботу:

Виготовлення деталі «Натяжний гвинт ножівки слюсарної» згідно креслення.

 

Членами журі під час оцінювання враховувалося дотримання вимог безпеки праці та організації робочого місця, а також правильність та послідовність дій здобувачів освіти  при виконанні роботи. Визначено переможців:

1 місце –– Мартинюк Сергій – 315 група

2 місце ––  Кондратов Ігор– 202 група

3 місце –    Марков Максим – 202 група

28 лютого здобувач освіти 202 групи Марков Максим провів майстер-клас з регулювання теплового  зазору ГРМ. Це було корисно і цікаво здобувачам освіти 110 та 202 груп.

Допомагав у підготовці до проведення майстер-класу майстер виробничого навчання Ліщук В.В.

29 лютого майстер виробничого навчання Ліщук В.В. провів відкритий урок виробничого навчання   з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у 102 групі . Тема уроку – ремонт клапанної групи ГРМ. Урок проведено на високому методичному рівні із застосуванням сучасних цифрових технологій. Ліщук В.В. продемонстрував високий професійний рівень та власний  передовий педагогічний досвід.

Здобувачі освіти 202 групи показали гарні знання, та вміння, були активними на уроці.

1 березня проведено  засідання методичної комісії , на якому підведено підсумки роботи тижня з професії та розглянуто питання «Про досвід роботи щодо розробки та застосування засобів ІКТ на уроках виробничого навчання». Досвідом роботи поділилась майстер в/н Рудюк Г.В.

 

За підсумками тижня з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» у наказі по ліцею були відзначені переможці та найактивніші учасники заходів

 

У Державному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» проведено проєкт «Добро заради життя» серед здобувачів освіти та працівників закладу. Для реалізації проєкту «Добро заради життя» проведено ярмарок до Великодня. Здобувачі освіти реалізовували паски та сувенірну продукцію власного виробництва. Кошти зібрані на ярмарку підуть на ліки для військових.

В п`ятницю, 26.04.24 р.,відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі 204( майстри в/н: Коханська Т.М. та Поплавська А.В.,викладач спецтехнології-Левицька Л.П.).Здобувачі освіти захищали 4 розряд кухаря і продемонстрували високі знання та хорошу підготовку з професії.

⛑️👩🏻‍🚒Старокостянтинівські рятувальники завітали до здобувачів освіти в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Учні мали змогу побачити роботу пожежно-рятувального підрозділу, ознайомитись із обладнанням рятувальної служби. Співробітники пожежно-рятувальної служби також розповіли здобувачам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті при користуванні електричними та газовими приладами, а також застерегли дітей від необачних вчинків та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x