Участь у обласному семінарі

02 березня Психологічна служба Державного закладу професійної(професійно- технічної) освіти «Старокостянтинівського аграрно промислового ліцею» в складі практичного психолога Кравчук О.В. та соціального педагога Ковальської Н.А. взяла участь в обласному семінарі,який відбувся у ВПУ 36 с.Балин  для фахівців психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області на тему “Профілактика виникнення деструктивних психологічних станів у учасників освітнього процесу в умовах війни”.

Під час практичної частини семінару тренеркою Академії професійного розвитку Тетяною Архіпович було проведено тренінг «Зміцнення ресурсів особистості та колективу задля розвитку закладу освіти».

Тетяною Підскоцькою, танцювально-руховим психотерапевтом, психотравмотерапевтом у методі Consonance Therapy було проведено тренінг «Професійне вигорання. Практики стабілізації психоемоційного стану методом  ConsonanceTherapy».

Фахівцям психологічної служби закладів профтехосвіти практичним психологом ВПУ №36 с.Балин Анжелою Фурман була представлена «Візитка психолога» та проведено тренінгове заняття «Намалюю в душі сонце..».

Учасники семінару ознайомилися з сучасними методиками, опрацювали нові форми психологічної взаємодії, що дозволить імплементувати успішний досвід у практику власної діяльності та профілактувати деструктивні психологічні стани у учасників освітнього процесу.

 

17.04.24р. психологічна служба ліцею провела для здобувачів освіти профілактичне заняття з елементами тренінгу ” Безпечне середовище, вільне від проявів насильства”. Учасники заходу ознайомились з законодавством України щодо запобігання та протидії домашнього насильства, куди звертатися у таких випадках та навчились розпізнавати види домашнього насильства за їх ознаками.

             В рамках підтримки Загальнонаціональної акції єднання та віри “Випускники 2024 року- для майбутніх поколінь”  присвячену до Українського Дня навколишнього середовища,  що святкується 19.04.24 р. , 16-17.04. 2024р.  колектив ДЗ Старокостянтинівського АПЛ та здобувачі освіти  вийшли на суботник, який організувала директорка ліцею Світлана Кулинич. Було проведено упорядкування території закладу,санітарне прибирання та розчищення […]

16.04.24 р.по заявці наших активних волонтерів( в. о.директора ліцею Кулинич Світлани Андріївни та її чоловіка)було виконано замовлення на виготовлення смаколиків для бійців ЗСУ по Запорізькому напрямку. Майже вся жіноча частина майстрів виробничого навчання з великим ентузіазмом підключилась до цього приємного завдання.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x