Участь у обласному семінарі

02 березня Психологічна служба Державного закладу професійної(професійно- технічної) освіти «Старокостянтинівського аграрно промислового ліцею» в складі практичного психолога Кравчук О.В. та соціального педагога Ковальської Н.А. взяла участь в обласному семінарі,який відбувся у ВПУ 36 с.Балин  для фахівців психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти Хмельницької області на тему “Профілактика виникнення деструктивних психологічних станів у учасників освітнього процесу в умовах війни”.

Під час практичної частини семінару тренеркою Академії професійного розвитку Тетяною Архіпович було проведено тренінг «Зміцнення ресурсів особистості та колективу задля розвитку закладу освіти».

Тетяною Підскоцькою, танцювально-руховим психотерапевтом, психотравмотерапевтом у методі Consonance Therapy було проведено тренінг «Професійне вигорання. Практики стабілізації психоемоційного стану методом  ConsonanceTherapy».

Фахівцям психологічної служби закладів профтехосвіти практичним психологом ВПУ №36 с.Балин Анжелою Фурман була представлена «Візитка психолога» та проведено тренінгове заняття «Намалюю в душі сонце..».

Учасники семінару ознайомилися з сучасними методиками, опрацювали нові форми психологічної взаємодії, що дозволить імплементувати успішний досвід у практику власної діяльності та профілактувати деструктивні психологічні стани у учасників освітнього процесу.

 

У Державному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» проведено проєкт «Добро заради життя» серед здобувачів освіти та працівників закладу. Для реалізації проєкту «Добро заради життя» проведено ярмарок до Великодня. Здобувачі освіти реалізовували паски та сувенірну продукцію власного виробництва. Кошти зібрані на ярмарку підуть на ліки для військових.

В п`ятницю, 26.04.24 р.,відбулась поетапна кваліфікаційна атестація в групі 204( майстри в/н: Коханська Т.М. та Поплавська А.В.,викладач спецтехнології-Левицька Л.П.).Здобувачі освіти захищали 4 розряд кухаря і продемонстрували високі знання та хорошу підготовку з професії.

⛑️👩🏻‍🚒Старокостянтинівські рятувальники завітали до здобувачів освіти в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності Учні мали змогу побачити роботу пожежно-рятувального підрозділу, ознайомитись із обладнанням рятувальної служби. Співробітники пожежно-рятувальної служби також розповіли здобувачам про необхідність дотримання основних правил поведінки у повсякденному житті при користуванні електричними та газовими приладами, а також застерегли дітей від необачних вчинків та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x