Проєкт «Добро заради життя»

У Державному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Старокостянтинівський аграрно-промисловий ліцей» проведено проєкт «Добро заради життя» серед здобувачів освіти та працівників закладу.

Для реалізації проєкту «Добро заради життя» проведено ярмарок до Великодня. Здобувачі освіти реалізовували паски та сувенірну продукцію власного виробництва.

Кошти зібрані на ярмарку підуть на ліки для військових.

Психологічною службою ліцею була проведена профорієнтаційна робота зі здобувачами освіти з інформування про вимоги сучасного ринку праці, а саме:  організовано екскурсію до Старокостянтинівського  управління Хмельницької філії Хмельницького обласного центру зайнятості, де відбувся проінформаційний захід «Молодь на ринку праці».

Напередодні Міжнародного дня сімʼї психологічною службою ліцею у співпраці з Регіональним Центром раннього розвитку дитини було організовано для здобувачів освіти Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею  тренінгове заняття на тему: «Секрети гармонійних стосунків у сімʼї». Важливо зберегти теплі стосунки між усіма членами сімʼї. Сімʼя має бути постійною опорою і підтримкою для людини. Мистецтво будівництва родинного щастя – це […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x